kunstenaars eerdere edities

De tweejaarlijkse expositie kunst en ontmoeting in Mill is inmiddels een begrip. Begonnen in 2004  als één weekend met drie kunstenaars, beslaat de expositie vanaf 2006 twee weekenden. In de afgelopen jaren hebben al ruim 70 kunstenaars met zeer uiteenlopende disciplines geëxposeerd. Vanaf 2012 biedt de expositie ook gelegenheid aan (bijna) afgestudeerde studenten van de opleiding sint lucas in boxtel om hun talent te tonen. Hieronder een overzicht van de kunstenaars die hebben deelgenomen

2018: dirk verberne, frank vanhooren, frans beelen, geert verstappen, gerreke van veen, ingrid capozzi, irene kuijpers, iris schreven, lia koster, lilith, miriam meulepas, peter koks, peter schudde, sterre merkelbach

2016: anne bouke roorda, hanneke bots, aris engel, harry dam, imke beek, jenny roost, jörg ridderbusch, kees van cappellen, liesbeth rutten, lucie berben, olav slingerland, salsyra vermeulen, saskia weerepas

2014: peter bergenhenegouwen, hetty de boer-blonk, sebastiaan coppens, francine van dijk, gonique kremers-hol, ad van hoof, jos laven, christine möhring, jan van de pol, roos van riet, marleeen rijvers, tess schevers, maarten vaessen, lou vos, liliane winkels

2012: lies arnold aerts, mieke beijer, assa cornelisdòttir van de ven, jan driessen, hanneke engel, leo gerritsen, floris hanegraaf, bas koch, louis kuyper, wilfrie linssen, willemijn mulder, mappie pennings, liesbeth rutten, patry sips, stefan verhoeven

2010: frank biemans, marieke derks, katja van den eijnden, anja ligtenberg, hannie mommers, willem pastoor, caroline peeters, carla rovers, fieke de roij, rick van rijswick

2008: eric kellerman, ria lazeroms, martine martinali, paula van noordenne, jan pennings, joh roijers, marleen van de steeg, annie verhoeven, carin zweerink

2006: atelier de baersdonk, juul baltussen, marc beusen, diny hardesmeets, ans jager, frank muller, edith van oosterwijk, magdalena taen, willem steenbeek, trudy van zomeren

2004: peter beijers, carl geurts, louis kuyper

plattegrond van de bostuin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*