kunst en ontmoeting 2020

De voorbereidingen voor de negende editie van kunst en ontmoeting zijn in volle gang. Op zaterdag en zondag 12, 13, 19 en 20 september zetten wij onze poorten aan de Antillenweg 8 in Mill weer open. Ook dit jaar belooft het een bijzondere expositie te worden. Al meer dan 10 kunstenaars in zeer uiteenlopende disciplines hebben hun medewerking toegezegd. Alle kunstenaars worden nu door ons bezocht of komen zelf alvast een kijkje nemen in onze bostuin in Mill. Zo kunnen we garanderen dat de variatie in de expositie groot is en de kunstwerken een goede plek in de tuin krijgen. Fraai, verrassend, inspirerend, soms wat schurend en stof tot nadenken. Dat drijft ons bij de selectie van kunstenaars en kunstwerken. In de komende maanden steeds meer concrete informatie op deze website. En uiteraard tot ziens in september.

Trudy Geurtsen en Peter Beijers

One Response to “kunst en ontmoeting 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*