kunst en ontmoeting 2022

Met heel veel genoegen kondigen we na de twee corona jaren weer een nieuwe expositie aan. Op de zaterdagen en zondagen 10, 11, 17 en 18 september staan de poorten van onze bostuin weer open om u te ontvangen voor de negende editie van kunst en ontmoeting. 14 Kunstenaars hebben niet stil gezeten in de corona jaren en zich laten inspireren tot het maken van nieuw werk, waaronder enkele specifiek gemaakt voor kunst en ontmoeting. Waarbij zoals U gewend bent geldt dat het geheel meer is als de optelsom van de delen. Juist de combinatie van verschillende stijlen aan kunstuitingen en het elkaar op informele wijze ontmoeten maakt de expositie zo bijzonder. De exposerende kunstenaars zijn:

We ontmoeten U weer graag op het bekende adres Antillenweg 8 in Mill (gemeente Land van Cuijk) tussen 11.00 uur en 17.00 uur. In de komende periode vindt U op deze website meer achtergrondinformatie over de exposerende kunstenaars. Dus blijf ons volgen!

One Response to “kunst en ontmoeting 2022

  • marja van oppen
    5 maanden ago

    wat fijn dat het weer kan, laten we hopen dat corona wegblijft na de zomer. tot ziens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*