uitgelicht 5: ria richters en peter verstraten

Enkele afbeeldingen voor een eerste kennismaking met het werk van deze kunstenaars. En een korte toelichting want zij beschikken nog niet over een eigen website. Veel lees- en kijkplezier.

ria richters

Ria exposeert voornamelijk opdrachten die zij recent gemaakt heeft tijdens haar opleiding aan de Genkse Academie voor textiel kunst. Zij verwerkt verschillende materialen in haar objecten. Onderstaand enkele details uit de indrukwekkende werken die Ria gaat exposeren.

peter verstraten

Peter Verstraten kan met recht een woord kunstenaar worden genoemd. Maar ook het verwerken van teksten in driedimensionale objecten is hem niet vreemd. Peter was dit jaar kwarTAALdichter van het Land van Cuijk en De Maasduinen. En staat dus ook zelf regelmatig op het podium.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*