kunst en ontmoeting 2020 wordt 2022

Wij hebben helaas moeten besluiten om Kunst en Ontmoeting te verplaatsen naar 10, 11, 17 en 18 september 2022.

We vinden het vreselijk jammer en waren al goed op dreef met de voorbereidingen en enthousiast over de variatie aan kunstwerken en kunstuitingen die er zouden komen. De corona pandemie gooide echter roet in het eten.

Vorig jaar hadden we nog het idee dat we de expositie zouden kunnen verplaatsen naar 2021. Inmiddels is wel duidelijk dat we ook dit jaar nog langere tijd met de nodige beperkingen te maken zullen hebben. En als er komende september al meer mogelijk is, dan zullen er de nodige uitgestelde activiteiten op de agenda staan. Of zijn velen van ons toe aan een tripje of een (korte) vakantie.

We vinden het belangrijk dat de kunst goed tot zijn recht komt, maar ook dat deelnemers en bezoekers elkaar op een ontspannen wijze kunnen ontmoeten. Dat laatste lijkt toch nog steeds erg ongewis en de ervaring leert dat zeker op de zondagen het zo druk kan zijn, dat het lastig wordt de “anderhalve meter” in acht te nemen. Elkaar ontspannen ontmoeten en genieten met een hapje en een drankje zal moeilijk zijn en om de bostuin in anderhalve meter zones in te richten vinden we geen aantrekkelijke optie.

We hebben in de afgelopen maanden steeds gedacht, of misschien tegen beter weten in gehoopt, dat we toch nog een positieve beslissing zouden kunnen nemen. En dat we kunst en ontmoeting 2020 naar 2021 zouden kunnen verplaatsten. Nu moeten we vaststellen dat deze editie niet doorgaat..

We gaan er vanuit dat we in 2022 de kunstenaars die al hadden toegezegd alsnog de gelegenheid bieden te exposeren en hopen u dan in onze bostuin in Mill te ontmoeten.

We wensen iedereen alle goeds in deze onzekere en lastige tijden. Hoop doet leven en creativiteit biedt inspiratie en houvast.

Mill, 5 april 2021

Trudy Geurtsen en Peter Beijers

One Response to “kunst en ontmoeting 2020 wordt 2022

  • Jammer, elk jaar kom ik graag naar de Antillenweg in Mill.
    Indrukwekkende kunst in een fantastische ambiance.
    In goede gezondheid tot 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*