Enthousiaste bezoekers bij Kunst en Ontmoeting

De variatie aan kunstwerken met elk hun eigen plek in de bostuin, maar zeker ook de ontmoeting met de kunstenaars zijn voor bezoekers aanleiding voor lovende reacties op de kunstexpositie in Mill. Allereerst voor de getoonde werken, maar er is meer. Verrassende en boeiende gesprekken met de kunstenaars op een zonovergoten middag maken dat kunst en ontmoeting net even anders aanvoelt.

Het licht door het glas, de robuuste stalen werken naast fragiele keramische figuren die de gemoedstoestand van een mens treffend uitdrukken. Fotografische zelfportretten die om een reactie vragen, om nog maar niet te spreken van de printplaten die de basis vormen van waste-art. En het jeugdig enthousiasme van de studenten van Lucas die hun ambachtelijk gemaakte producten met verve tonen. Elk van de vijftien kunstenaars zorgt voor verrassende en inspirerende beelden, maar wat kunst en ontmoeting zo bijzonder maakt is de samenhang in de expositie. En de haast natuurlijke inbedding van de objecten in de gevarieerde groene omgeving.

275 bezoekers wisten hun weg het afgelopen weekend naar Mill te vinden. Waarvan velen langere tijd in de tuin verbleven om de route langs de bijna 200 objecten af te leggen. Getuige de reacties ter plekke, maar ook op de sociale media, vol enthousiasme en met de opmerking dat ze een bezoek aan de expositie van harte aanbevelen.

Dat laatste is nog mogelijk in het weekend van 15 en 16 september. Beide dagen is kunst en ontmoeting geopend van 11.00-17.00 uur. Locatie een particuliere bostuin aan de Antillenweg 8 in Mill. Meer informatie over de exposerende kunstenaars, die u met hetzelfde enthousiasme ontvangen, op deze website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*